Ιστορία Ομίλου

Μάθετε την Ιστορία μας και ποιοι είμαστε!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ιστορία και οι δραστηριότητες μας σαν σύλλογος

Image

Ο Σύλλογος μας ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2009 και ταυτόχρονα ξεκίνησε και η κατασκευή του σκοπευτηρίου στη θέση Καθαράδες Βαϊνιάς Ιεράπετρας, το οποίο απέχει 4 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα.

Στο σκοπευτήριο μας μπορούν να διεξαχθούν τα αγωνίσματα σκοποβολής του Σταθερού Στόχου ISSF 25 μέτρων  και  Πρακτικής Σκοποβολής IPSC πιστόλι και καραμπίνα (Shotgun IPSC). ο σκοπευτήριο διαθέτει 15 στάδια για Πρακτική Σκοποβολή και ένα στάδιο με 10 θέσεις για σταθερό στόχο. Επίσης υπάρχει γραφείο για τις ανάγκες των αγώνων, ιατρείο ,τουαλέτες και αποθήκες για τη φύλαξη των υλικών.

Ο σύλλογος μας διαθέτει αθλητές που λαμβάνουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια με σπουδαίες διακρίσεις. Επίσης, αθλητές μας, μας έχουν αντιπροσωπεύσει σε μεγάλους αγώνες Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου επίπεδου με πολύ καλές επιδόσεις στο πιστόλι IPSC και στη καραμπίνα IPSC. O σύλλογος μας διαθέτει εκπαιδευτές για τους νέους σκοπευτές, κριτές και τον κατάλληλο εξοπλισμό για την οργάνωση και διεξαγωγή αγώνων ISSF και PSC Πανελλήνιου επίπεδου μέχρι LEVELIII, πιστόλι IPSC και καραμπίνα IPSC.

boardroom_3_58fe264a96a53.jpg

Γνωρίστε το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Πετράκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Ρουμελιωτάκης Κωνσταντίνος
Ταμίας: Αντωνάκης Γεώργιος
Γραμματέας: Αναγνωστάκη Δήμητρα
Μέλος: Αντωνάκης Εμμανουήλ
skologo2.png

Δ Νικολάου Βασαρμίδη 19, Ιεράπετρα, 72200 
 i[email protected] 
Κ  +30 693 7447413

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Ακολουθηστε μας στο Facebook

Copyright © 2021 Skoierapetras.gr. Design by Webmeta.